Video: Lamborghini Hexagon Project, η Huracan κάνει μπάντες [Μέρος 4ο]

Σχετικά άρθρα

Hexagon project - Episode 4

Τι και αν παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η νέα Lamborghini Huracan, η ιταλική εταιρία έδωσε το τέταρτο και τελευταίο video του “Hexagon Project“. Σε αυτό η παρέα των τριών φίλων αφού τελικά ανακαλύπτει τον νέο ταύρο, τον παίρνει στα κρυφά για μια πολύ…άτακτη βόλτα καίγοντας λάστιχο και κάνοντας donuts.

H Huracan φορά τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα της Gallardo, που με το νέο σύστημα άμεσο και έμμεσου συστήματος ψεκασμού “Iniezione Diretta Stratificata” (IDS),  δυνάμωσε και αποδίδει 610 άλογα στις 8.250 σ.α.λ με 560 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

Ζυγίζει 1.422 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ/ώρα. Έχει αναλογία 2,33 κιλών/ίππο με την Lamborghini να εξοπλίζει την Huracán με σύστημα Start/Stop βοηθώντας τη να έχει μέση κατανάλωση 12,5 λίτρων/100 χλμ και 290 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Όλες τις λεπτομέρειες για την νέα Lamborghini μπορείς να τις διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Lamborghini]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...