Paffett: Ο Magnussen θα πιέσει τον Button

Σχετικά άρθρα

Magnussen-Button

Ο Kevin Magnussen είναι ένας από τους πρωτοεμφανιζόμενους για το 2014, μαζί με τον Daniil Kvyat τής Toro Rosso (δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους οδηγούς της η Caterham), και θα συγκεντρώσει σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον για τις επιδόσεις του, αλλά και το αν θα καταφέρει να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τον Jenson Button, κάτι που δε συνέβη σε μεγάλο βαθμό με τον Sergio Perez, ο οποίος έδωσε τη θέση τους στον Magnussen.

Ο δοκιμαστής τής McLarenGary Paffett, πιστεύει ότι ο 21χρονος οδηγός δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Πρωταθλητή τού 2009, τονίζοντας ότι ο Button πρέπει να δέχεται πίεση από κάποιον οδηγό, κάτι που δεν έγινε πέρυσι.

Αυτό που θέλουμε να δούμε στη McLaren είναι να έχει σκληρή πίεση ο Jenson αυτή τη χρονιά. Χρειάζεται κάποιον πιο γρήγορο από αυτόν για να τον πιέσει. Αυτό που είδαμε με τον Lewis Hamilton όταν ήταν στην ομάδα. Ο Lewis είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στις κατατακτήριες, και πάντα πίεζε τον Jenson για να ξεπεράσει τα όρια. Έτσι, έπρεπε να δουλεύει πολύ σκληρά γι’ αυτό.

Πέρυσι, με τους οδηγούς να είναι αρκετά κοντά, δε φάνηκε να πιέζεται πολύ στην ομάδα, και νομίζω ότι ο Kevin μπορεί να το κάνει αυτό. Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετικά γρήγορος. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία των αγώνων στη Formula 1, αλλά είδαμε ν’ αλλάζει πολύ σαν οδηγός τα τελευταία δύο χρόνια, στο World Series.

Ήταν γρήγορος, αλλά λίγο απερίσκεπτος και είχε κάποια περιστατικά το 2012, αλλά, το 2013, ήταν ένα πολύ πλήρης οδηγός, και πάλι γρήγορος, αλλά πολύ πιο σοφός και πολύ πιο τεχνικός οδηγός απ’ ό,τι ήταν πριν. Έχει ακόμα πολλά να μάθει στη Formula 1, αλλά είναι πολύ γρήγορος, μαθαίνει γρήγορα και αλλάζει καλύτερα τον εαυτό του.

Σχεδόν όλοι οι οδηγοί της McLaren και του αθλήματος περιμένουν να δουν πρακτικά την απόδοση του Δανού, καθώς έχουμε διαβάσει πολύ καλά λόγια για διάφορους οδηγούς -ένας εκ των οποίων και ο Perez-, και η απόδοσή τους διέψευσε όλες τις δηλώσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα