Η McLaren μπορεί να χάσει τις δοκιμές της Jerez

Σχετικά άρθρα

McLarren_MP4-28_03

Η McLaren κινδυνεύει να χάσει της δοκιμές της Jerez καθώς ακόμα δεν έχει περάσει το υποχρεωτικό crash test της FIA. Η Lotus είναι η μόνη ομάδα μέχρι στιγμής που δήλωσε ξεκάθαρα πως θα λείψει από τις δοκιμές εξέλιξης, που ξεκινάνε στις 28 του μηνός, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως μπορεί να μην είναι και η μόνη.

Σε λίγες ώρες θα γίνει η ένατη προσπάθεια της McLaren για να περάσει το crash test της FIA, στο Cranfield της Αγγλίας. Το γεγονός ότι η Βρετανική εταιρία έχει αποτύχει τόσες πολλές φορές, κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, μαζί με την ανασυγκρότηση του τρόπου λειτουργίας και του ηγετικού προσωπικού της ομάδας, αφήνουν ελεύθερες τις φήμες για έλλειψη ανταγωνιστικού μονοθεσίου, στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Αν προσθέσει κανείς και την έλλειψη βασικού χορηγού, καθώς αναμένουμε να δούμε το μονοθέσιο που θα παρουσιαστεί στης 24 Ιανουαρίου στα πορτοκαλί, είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα.

Το μονοθέσιο, που σχεδιάστηκε βάση των επιλογών του Matt Morris, έχει αργήσει περισσότερο από όσο θα ήθελε η McLaren και αν δεν κλείσει σαν χορηγός και η Sony, που είναι το μόνο όνομα που έχει ακουστεί, τα μεγάλα ονόματα που θέλει να προσελκύσει, πολύ πιθανό να τρομάξουν. Τόσο ο Ross Brawn όσο και ο Fernando Alonso, έχουν συνδεθεί με την προσπάθεια της ομάδας από το Woking για μια επιτυχημένη πορεία, σε συνεργασία με την Honda, από το 2015 και έπειτα.

Η Ferrari και η Mercedes βρίσκονται στο τέλος της μεγάλης αναδιοργάνωσης που έκαναν, για να καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικές απέναντι στη πρωταθλήτρια Red Bull. Μήπως όμως υπάρχει η πιθανότητα, να δούμε ομάδες όπως η Williams και η Force India, να βρίσκονται ψηλότερα το 2014; Τη γνώση την έχετε, τα σχόλια δικά σας.

[Πηγή: Omnicorse]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...