Επίσημο: Caterham CT05

Σχετικά άρθρα

BfEtJnuCMAARX1U.jpg large

Με αρκετή καθυστέρηση παρουσιάστηκε το νέο μονοθέσιο της Caterham, αφού τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ανάγκασαν τους μηχανικούς να δουλέψουν όλο τα βράδυ, ώστε να έχουν έτοιμη την CT05 για τους πρώτους γύρους του Marcus Ericsson.

Η νέα Caterham διαθέτει ιδιαίτερο ρύγχος, διαφορετικό σε σχέση με τις λύσεις που έχουμε δει από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού η μύτη του μονοθεσίου αποχωρίζεται το ρύγχος με άκρος επιθετικό τρόπο. Σε σχέση με πέρσι, τα pod wings συνδέονται και πάλι με τα side pods, είναι όμως φανερή η απουσία των κάθετων μορφοποιητών αέρα, ακριβώς πάνω από τα ψυγεία, με τα δεύτερα διαθέτουν πιο τετραγωνισμένο σχήμα. Το roll hoop παρουσιάζεται όμοιο με το περσινό, όπως και η εισαγωγή αέρα, ενώ στην πίσω αεροτομή φανερό είναι το στοιχείο Υ100.

1390918368

Η παρουσίαση έγινε με πολύ λιτό τρόπο, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Tony Fernandez, φανέρωσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

[Πηγή: Caterham F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...