Νέες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της Ferrari California

Σχετικά άρθρα

ferrari california turbo

Με την επίσημη παρουσίαση της νέας Ferrari California να απέχει μερικές ημέρες (12 Φεβρουαρίου και live στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης), νέες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο κάνουν την εμφάνιση τους σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ήδη ξέρουμε πως κάτω από το καπό της νέας California θα βρίσκεται ένας twin-turbo V8 3.8 λίτρων με απόδοση 550+ ίππων (από τις Maserati Quattroporte και Ghibli) και ήδη ξέρουμε πως το design της θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από την F12 Berlinetta. Τώρα όμως μάθαμε ποια είναι αυτά τα “μερικά στοιχεία”.

Πρώτα απ’ όλα, το εμπρός μέρος θα είναι σαφώς πιο επιθετικό, πιο άγριο. Τα φωτιστικά σώματα θα είναι μία μίξη αυτών της F12 και αυτών της FF ενώ ο “ανεστραμμένος” αεραγωγός της F12 θα μεταφερθεί στην California αλλά υπό κλίμακα. Στο καπό δεν θα υπάρχουν άλλοι αεραγωγοί αλλά θα υπάρχουν στον προφυλακτήρα. Επίσης, θα υπάρχουν και στο πλάι του αυτοκινήτου, μπροστά από τις πόρτες. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, το design θα είναι περισσότερο California παρά F12. Τα φωτιστικά σώματα θα παραμείνουν περίπου ως έχουν όμως τη στυλιστική επιλογή των (ψεύτικων) κάθετων εξατμίσεων θα δώσει τη θέση της σε μία πιο συμβατική οριζόντια διάταξη. Τέλος, το εσωτερικό. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αλλαγή θα είναι δραματική. Δεν πρόκειται για ένα απλό φρεσκάρισμα αλλά για ένα εξ ολοκλήρου νέο εσωτερικό με αναβαθμισμένο infotainment system.

Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα. Πάντως με αυτά που ακούμε, η νέα California θα είναι κλάσεις ανώτερη της παλιάς σε όλους τους τομείς…

[Πηγή: FerrariChat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...