174046

Από το Dubai όπου παρουσιάστηκε αρχικά, η W Motors πήγε το Lykan Hypersport στο Μονακό ώστε να το δούνε από κοντά οι πιθανοί αγοραστές του. Αν δεν το θυμάσαι, θα σου πως πως πρόκειται για το πρώτο supercar κατασκευασμένο στην Αραβία, διαθέτει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και παρότι αρχικά ήταν να βγει στη παραγωγή σε μόλις 7 μονάδες, η εταιρία έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 100 παραγγελίες με τον καθένα που θέλει να το κάνει δικό του να δίνει 3,4 εκατ. δολάρια (€2,46 εκατ.) στην W Motors.

Έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια των RUF Automobile, Viotti, Studiotorino, Magna Steyr Italia και ID4MOTION και μηχανικά φορά έναν 3,7 twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα της RUF τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 770 ίππων με 1.000 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο, με τα τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και φορά LED φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό διαθέτει έντονο γωνιώδη σχεδιασμό με το κοντέρ του να αποτελείται από μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη. Επίσης συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο και στο κάτω μέρος του ταμπλό, διακοσμητικά από carbon, τιτάνιο και πολύτιμες πέτρες, με τον ιδιοκτήτη να παίρνει δώρο ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys κόστους 200.000 δολαρίων.