Το εσωτερικό του Lykan Hypersport

Σχετικά άρθρα

Lykan Hypersports Brochure (17)

Η W Motors έδωσε στη δημοσιότητα το προσπέκτους του Lykan Hypersport, του νέου της hypercar το οποίο κοστίζει 3,4 εκατ. δολάρια (2,55 εκατ. ευρώ) και ήδη έχει δεχτεί 100 παραγγελίες. Στο προσπέκτους βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό όπου διαθέτει τον ίδιο έντονο γωνιώδη σχεδιασμό με το κοντέρ του να αποτελείται από μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη. Επίσης συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο και στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Το hypercar μηχανικά φορά έναν twin-turbo κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 750 ίππων με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και θα διαθέτει LED φωτιστικά σώματα ενώ με κάθε παραγγελία, ο ιδιοκτήτης παίρνει δώρο και ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys κόστους 200.000 δολαρίων.

[Πηγή: W Motors]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...