203493

Για την ακρίβεια, το να ακούσεις μία Huracan με aftermarket εξάτμιση της ίδιας της Lamborghini, δεν είναι το μόνο που θα κάνεις, αφού υπάρχει ένα ακόμα video που θα σου πει περιεκτικά και χωρίς πολλά-πολλά, ότι θα ήθελες να μάθεις για το νέο supercarτης Ιταλικής φίρμας.

Θα μάθεις για το “υβριδικό” chassis που συνδυάζει αλουμίνιο με carbon, την μαγνητοροϊκή ανάρτηση, το ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα διεύθυνσης με την μεταβλητή σχέση, τα φρένα με τους standard κεραμικούς δίσκους, το σύστημα τετρακίνησης αλλά και τον εξαιρετικό ατμοσφαιρικό V10 με χωρητικότητα 5.2 λίτρων και απόδοση 610 ίππων και 560 Nm ροπής που συνδυάζεται με το νέο, 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της εταιρίας. Γενικά, θα μάθεις.

Αφού μάθεις όμως, άκου. Άκου, γιατί η Lamborghini Huracan στο δεύτερο video, είναι εξοπλισμένη με μία Performance εξάτμιση. Δεν είναι ίδια όμως με την Performance εξάτμιση που ήταν –και είναι- διαθέσιμη για την Aventador. Φήμες λένε, πως εκείνη η extra εξάτμιση, δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένα extra πρόγραμμα για τις βαλβίδες που βρίσκονταν εντός της εξάτμισης. Από την άλλη, αυτή της Huracan, ακούγεται πως είναι παραπάνω από αυτό και όχι μόνο. Ακούγεται πως δεν είναι μόνο ένα διαφορετικό τελικό. Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε. Να είσαι σίγουρος πως όταν μάθουμε, θα τις μεταφέρουμε άμεσα γιατί η Huracan του video, ακούγεται πολύ θυμωμένη…