Μάλλον δεν είναι η εβδομάδα των ξεσκέπαστων, ονειρικών Ιταλίδων, καθώς, μετά από τον Κινέζο που τράκαρε μια Ferrari 488 Spider σε τοίχο στην Κίνα, ήταν η σειρά μιας Lamborghini Huracan Spyder στο Birmingham να εμπλακεί σε ατύχημα.

Ένας 25-χρονος θεώρησε πολύ καλή ιδέα να νοικιάζει μια κατακόκκινη Huracan Spyder, αλλά, όπως φαίνεται, θα την επιστρέψει λιγάκι “μεταποιημένη”. Ο οδηγός, λοιπόν, έχασε τον έλεγχο του “Ταύρου”, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο και εν συνεχεία κατέληξε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αφότου είχε χτυπήσει σε μια κολόνα. Στη σκηνή του ατυχήματος αμέσως κατέφθασαν 10 πυροσβέστες και ασθενοφόρο για παραλάβει τους τυχόν τραυματίες.

Ο οδηγός της Lamborghini είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό στη μύτη, αλλά αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του, οι οποίοι και τον παρέλαβαν.

Όσον αφορά την τραυματισμένη Huracan, από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει υποστεί ζημιές στο εμπρός μέρος της και στην πίσω δεξιά ανάρτηση.

Εμείς να πούμε περαστικά και στους δύο!

 • από χεράς, hair ass

 • Mika

  Eλπιζω να εχει καλο οριο στην πιστωτικη του, να καλυψει τη ζημια!
  :p

  • laryX

   Μεικτή ασφάλιση έχουν αυτά τα οχήματα,αν είναι υπαίτιος ο ίδιος θα πληρώσει ένα ποσό το πολύ 500€ και τέλος αν δεν φταίει (που εδώ μάλλον φταίει) δεν πληρώνει τίποτα,δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο καθένας μπορεί να έχει μεικτή ασφάλεια αρκεί να αντέχει το κόστος της που είναι συνήθως το διπλό απο την απλή.

 • DimitrisBXL

  Γι αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές καλύψεις στα ενοικιαζόμενα.

  • kai μερικες φορες εγγυησεις !!!! ;-)