Massa: Δύσκολη η αλλαγή για τον Alonso. Μοναδική επιλογή η McLaren

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2013

Αν και η Ferrari είχε σταθερό οδηγικό δίδυμο για 4 συνεχόμενα χρόνια, από το 2010 μέχρι και το 2013, φαίνεται πως θα το δει ν’ αλλάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Sebastian Vettel αποτελεί παρελθόν από τη Red Bull και είναι εξαιρετικά πιθανό να διαδεχθεί τον Fernando Alonso στη Ferrari. Έτσι, ο “El Nano” θα χρειαστεί να βρει νέα ομάδα, με τα σημάδια να δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη McLaren.

Ο Felipe Massa, πρώην team-mate τού Ισπανού στη Scuderia, υποστηρίζει ότι η αλλαγή ομάδας δε θα είναι εύκολη για τον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητής, ενώ είναι ένας ακόμα που πιστεύει ότι θα τον δούμε με τα χρώματα της McLaren το 2015.

Η αλλαγή δε θα είναι εύκολη γι’ αυτόν. Ο Fernando ήθελε να πάει στη Mercedes, αυτό είναι σίγουρο, έκανε ό,τι μπορούσε για να πάει εκεί, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ευκαιρία για τη νέα σεζόν, έτσι το μοναδικό μέρος είναι η McLaren.

Όμως, η McLaren δεν είναι στην καλύτερή της στιγμή, και το μονοθέσιο είναι τόσο περίπλοκο, επομένως δεν πιστεύω ότι η Honda θα έχει από την αρχή τον καλύτερο κινητήρα. Δε θα είναι εύκολο γι’ αυτούς, και ο Fernando δεν ξέρει πώς θα είναι τα πράγματα. Σκέφτεται το ενδεχόμενο να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Ένα πολύ παράτολμο σενάριο κάνει λόγο για απουσία τού Alonso από το πρωτάθλημα της Formula 1 το 2015. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, αυτό είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί, αλλά δηλώνει αντίθετος με κάτι τέτοιο.

Το να μείνει εκτός για έναν χρόνο, δεν είναι καλό, και δεν είναι καλό για τη Formula 1 επίσης να το χάσει για έναν χρόνο. Είναι ένας κορυφαίος οδηγός, πολύ διάσημος, πολύ σημαντικός για τη Formula 1. Το να μείνει ένα χρόνο εκτός, μπορεί να συμβεί. Ξέρω τον Fernando και μπορεί να συμβεί. Αλλά, δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν θετικό γι’ αυτόν.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα