Εσωτερικό ή σαλονοτραπεζαρία

Fiat 500L Living - 21

Μπαίνοντας μέσα τα πάντα παραμένουν ίδια σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, και κυριαρχεί μια ευήλια και φωτεινή ατμόσφαιρα, με αυτό να οφείλεται στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που ταυτόχρονα χαρίζουν απροβλημάτιστη και εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα. Η καμπίνα είναι φιλόξενη και άκρως ευχάριστη, με κύριο χαρακτηριστικό της την κορυφαία ευρυχωρία και άνεση. Τα καθίσματα παίζουν το ρόλο πολυθρόνας και έχουν ψηλές βάσεις, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ξεκούραστα στις πολύωρες μετακινήσεις, αλλά η παντελής έλλειψη πλαϊνής υποστήριξης να σε αναγκάζει, αν τρέχεις στις στροφές, να αναζητείς κάποιο σημείο να κρατηθείς.

Fiat 500L Living - 38

Fiat 500L Living - 39 Fiat 500L Living - 41

Εύκολη είναι και η πρόσβαση στις πίσω θέσεις, με τις πόρτες να ανοίγουν διάπλατα, ενώ το αυτοκίνητο προσφέρει έξυπνες λύσεις στις ρυθμίσεις των καθισμάτων για να διευκολύνει την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών, αλλά και τη φόρτωση αντικειμένων. Σε επταθέσια διάταξη η πρόσβαση στην τρίτη σειρά είναι εύκολη χάρη στον μηχανισμό “one hand” που επιτρέπει στο κάθισμα να γίνει εντελώς επίπεδο με μια κίνηση. Η αναδιπλούμενη 2η σειρά και το κάθισμα του συνοδηγού μπορούν επίσης να πέσουν πλήρως. Αυτό διευκολύνει αφάνταστα τη μεταφορά αντικειμένων μήκους μέχρι 2,6 μέτρα. Τέλος, χάρη στο σύστημα “Cargo Magic Space” ο χώρος φόρτωσης μπορεί να χωριστεί σε τρία επίπεδα, ξεχωρίζοντας τα εύθραυστα αντικείμενα από τα βαριά, τα καθαρά από τα λερωμένα, τα ογκώδη από τα μικρά. Ο χώρος αποσκευών έχει πολύ χαμηλό κατώφλι και διαθέτει επίσης θήκες και γάντζους επιτρέποντας τη μεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, ενώ το τεράστιο άνοιγμα της βαριάς πόρτας χρειάζεται χώρο για να ανοίξει, και θα διευκολύνει άνετα άτομα μέχρι το 1.85 μ., με τους ψηλότερους να χρειαστεί να σκύψουν για να μη χτυπήσουν το κεφάλι του.

Fiat 500L Living - 49

Συνοπτικά οι πολυάριθμες διαμορφώσεις του εσωτερικού, τα τραπεζάκια αεροπορικού τύπου στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, το ψυχόμενο επάνω ντουλαπάκι στη πλευρά του συνοδηγού, οι 22 χώροι αποθήκευσης διαφόρων μεγεθών και οι άφθονες θήκες για μικροαντικείμενα εκτοξεύουν την πρακτικότητα στα ύψη.

Fiat 500L Living - 51

Από θέμα εξοπλισμού, το 500L Living είναι διαθέσιμο σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, στην πλούσια Lounge έκοδση, σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη, με 19 εξωτερικά χρώματα (11 εκ των οποίων με δίχρωμους συνδυασμούς), 6 εσωτερικοί χρωματισμοί, 15 διαφορετικής σχεδίασης ζάντες, προσφέροντας έτσι 282 συνδυασμούς. Το 500L Living διαθέτει επίσης ανέσεις όπως δερμάτινες επενδύσεις και ταμπλό, σύστημα πλοήγησης Uconnect με την 5-ιντση οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης της TomTom. Η βασική τιμή με τον 1.600άρη Multijet II ξεκινάει από 23.300 ευρώ, όπου με το όφελος απόσυρσης και την προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας πέφτει στα €20.470, ενώ με τον μικρότερο 1.300άρη από €22.750, όπου πέφτει στα €20.390, αμελητέα διαφορά, με τον δυνατότερο κινητήρα πρακτικά να είναι η μοναδική ενδεδειγμένη επιλογή.

Fiat 500L Living - 29 Fiat 500L Living - 32

Η διχρωμία κοστίζει επιπλέον €950, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε λευκό χρώμα με διαμαντέ φινίρισμα και ελαστικά 205/55 επιπλεόν €200, το σύστημα πλοήγησης €800, και τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα €150.

Με μια ματιά
Εμφάνιση
6.5
Οδική συμπεριφορά
7
Επιδόσεις
7.5
Κατανάλωση
8.5
Τιμή
7
Μοιράσου το!
Προηγούμενο άρθροΟ David Hasselhoff μιλά για τον πρώτο KITT
Επόμενο άρθροΚάπως έτσι θα μοιάζει η νέα Chevrolet Camaro [Renderings]