Η McLaren μας δείχνει το Owner’s Manual της F1

Σχετικά άρθρα

271836

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο Owner’s Manual του αυτοκινήτου τους. Εντάξει, παρέχει μερικές απαραίτητες πληροφορίες αλλά η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που θα αποκτηθεί το αυτοκίνητο, διαβάζεται το πολύ μία φορά και μετά ξεχνιέται είτε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, είτε σε κάποια βιβλιοθήκη στο σπίτι για να δει το φως του ηλίου σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Ρίξε όμως μία ματιά στο μοναδικό βιβλίο που συνόδευε την κλασική πλέον McLaren F1.

Στο video που ακολουθεί, ο Διευθυντής της McLaren Design Operations, Mark Roberts αναπολεί την εμπειρία εικονογράφησης του Owner’s Manual. Μας λέει ότι η εταιρία τους “προέτρεπε να το κάνουν ολοένα και πιο special” και αποκαλύπτει πως το επειδή το αυτοκίνητο έπιασε 371 km/h στις δοκιμές, “πέρασε” αυτό το νούμερο σε διάφορες εικόνες. Ενδιαφέρουσα “άχρηστη” πληροφορία: το CD στην εικόνα για το CD-changer, είναι το Street Legal του Bob Dylan!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...