Ο Montezemolo Πρόεδρος της Alitalia

Σχετικά άρθρα

Ferrari Formula Uomo

Ο Luca Cordero di Montezemolo θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Alitalia, έχοντας ως αντιπρόεδρο τον James Hogan, Διευθυντή της Etihad. Η απόφαση πάρθηκε στο χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες του “γάμου” μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιριών.

Η ανάθεση καθηκόντων στον πρώην Πρόεδρο της Ferrari δεν είναι επίσημη, καθώς θα πρέπει πρώτα να υπογραφούν τα συμφωνητικά και να ιδρυθεί η νέα εταιρία Alitalia, άλλα αυτές είναι απλές διαδικαστικές λεπτομέρειες. Ο Υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας, Maurizio Lupi, δήλωσε:

Θεωρώ πως η επιλογή του Montezemolo είναι πολύ σημαντική και αποδεικνύει πως η συνεργασία της Alitalia με την Etihad είναι ισχυρή. Με αυτόν τον τρόπο η Alitalia θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στον κόσμο.

ΠηγήANSA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...