Ο Hamilton προτρέπει την McLaren να κρατήσει τον Button

Σχετικά άρθρα

1347551-28944908-1600-900

Όσο περιμένει ο κόσμος της Formula 1 την ανακοίνωση για το μέλλον του Fernando Alonso, τόσο θα πρέπει να περιμένουν και οι φίλοι της McLaren για να μάθουν το οδηγικό δίδυμο του 2015. Αυτό, προφανώς και επηρεάζει τους πιλότους της ομάδας, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται πιο άνετοι με την κατάσταση και άλλες, περισσότερο αγχωμένοι. Όμως, ο τελευταίος πρωταθλητής της McLaren, Lewis Hamilton, προτρέπει την ομάδα να κρατήσει στο Woking τον Button.

Ο Jenson είναι καλύτερος από τους περισσότερους οδηγούς (στο grid). Είναι ένας σπουδαίος οδηγός, ένας από τους δυνατότερους οδηγούς εδώ, και ο ίδιος είχε μια καταπληκτική καριέρα. Επίσης, είναι ένας αξιοπρεπέστατος τύπος.

Αν είχα εγώ κάποια ομάδα, θα τον ήθελα σε αυτή, γιατί εκείνος αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα. Έτσι, ελπίζω ότι δεν θα είναι αυτή η περίπτωση (να αποχωρήσει). Έχει ακόμα πολύ χρόνο (μπροστά του), δεδομένης της ικανότητάς του ως οδηγός, για να τρέχει και να κερδίζει αγώνες. Χρειάζεται μόνο να του δοθεί ένα καλύτερο αυτοκίνητο.

Δεν χρειάζεται η ομάδα έναν καλύτερο οδηγό και δεν υπάρχουν πολλοί εκεί έξω. Απλώς χρειάζονται ένα καλύτερο αυτοκίνητο.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Alonso, ο οποίος πιστεύει πως η Formula 1 χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Jenson.

Είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός, το έχουμε δει αυτό σε όλη τη σταδιοδρομία του, αλλά είναι κι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι αυτόν στην F1. Ελπίζω ότι θα βρίσκεται εδώ και την επόμενη χρονιά.

Jenson Button in the garage.

Ο JB έχει την υποστήριξη των συναδέλφων του και έχει δηλώσει πως θα τρέχει στην F1 μόνο για λογαριασμό ανταγωνιστικής ομάδας, αφήνοντας ανοικτό και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το σπορ στο τέλος της χρονιάς. Πλέον, δεν δείχνει ζεστός στο να περιμένει την McLaren να ανακοινώσει τους οδηγούς της, τονίζοντας, πως ακόμη και αν του δώσουν συμβόλαιο, ίσως να μην το δεχτεί.

Δεν ξέρω αν θα μείνω (ακόμη κι αν μου δώσουν συμβόλαιο). Αυτό το πράγμα συνεχίζεται εδώ και μήνες. Αρχικά, ήμουν “Εντάξει, τι είναι όλο αυτό;” Αλλά τότε σε κάνει να σκεφτείς και άλλες ευκαιρίες και προκλήσεις, στη F1 και σε άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα.

Υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω, τόσες πολλές προκλήσεις που ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω. Ό,τι κι αν κάνω το επόμενο έτος, πρόκειται να είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ για αυτό.

Αν είμαι απογοητευμένος; Είμαι απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι σε ένα αυτοκίνητο που κερδίζει. Είμαι εδώ για να κερδίζω και θέλω να είμαι στη Formula 1 μόνο για να κερδίζω.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr