Κανείς δε θέλει να σηκωθεί από αυτόν τον προσομοιωτή οδήγησης

Σχετικά άρθρα

Racing Simulator

Κακά τα ψέματα, για ν’ απολαύσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποιο racing παιχνίδι, πρέπει να έχεις μια καλή τιμονιέρα. Εάν, όμως, πιστεύεις ότι αυτό είναι το όριο, τότε θα κάνεις λάθος, διότι υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται πιο μακριά από εμάς.

Δημιούργησαν έναν προσομοιωτή οδήγησης, μόνο που δεν υπάρχει εικονικό αυτοκίνητο! Μπερδεύτηκες; Τα πράγματα είναι απλά: Προκειμένου να σου δώσουν μια αίσθηση όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματική αγωνιστική οδήγηση, σου έδωσαν τον έλεγχο αυτοκινήτων!

Όχι, δεν είναι κανονικά αυτοκίνητα, αλλά RC αυτοκινητάκια υπό κλίματα, τα οποία βρίσκονται σε πίστες, και πάλι υπό κλίμακα! Πάνω στο αυτοκινητάκι έχει τοποθετηθεί μία κάμερα, η οποία σου δίνει την εικόνα για να το ελέγχεις. Με τέτοια ρεαλιστικότητα, νομίζω πως θα είχαμε θυσιάσει πολλές ώρες ύπνου!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...