H Citroen θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της WTCC με νέα sport μοντέλα, επιβεβαίωσε το νέο C5

Σχετικά άρθρα

citroen-ds3-racing-live-in-frankfurt-2013-2

Η αδιαμφισβήτητη παντοκρατορία της Citroën στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τουρισμού (WTCC), έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες της γαλλικής εταιρίας να προσφέρουν μια νέα σειρά μοντέλων με sport καταβολές. Αυτά θα προστεθούν στα DS3 Racing  και DS3 Cabrio Racing, που έχουν κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή.

Μιλώντας σε βρετανικό μέσο ο διευθυντής marketing της Citroën, Julien Montarnal, δήλωσε:

Η κατάκτηση του τίτλου των οδηγών και κατασκευαστών δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε σαν εταιρία και μελετάμε road-legal sport εκδόσεις, αν και η ταυτότητά τους είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή.

Ο Montarnal, επίσης, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη γενιά του C5 είναι σε φάση ανάπτυξης, έστω και αν το D-segment, δηλαδή των μεγάλων sedan έχει σημαντικά μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Το νέο μοντέλο υπόσχεται να παρέχει τη δημιουργικότητα, την τεχνολογία και την αύρα της ευημερίας, δηλαδή τις νέες αξίες που αντιπροσωπεύει η Citroën. Ενδεικτικό είναι ότι θεωρεί αποτυχία για την εταιρία του να μην έχει ένα μοντέλο στο D-segment.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Citroen παρουσιάζει το νέο Berlingo, αποκλειστικά ηλεκτρικό

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του C3, η Citroen παρουσιάζει τώρα την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Berlingo, η οποία στην Ευρώπη...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...
Autoblog.gr