Το Renovo Coupe απέκτησε περισσότερη ιπποδύναμη και ψηφιακό εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Renovo Coupe (1)

Το περασμένο καλοκαίρι, η Renovo στο Pebble Beach, είχε παρουσιάσει μια Shelby Daytona CSX9000 που δεν φορά έναν βενζινοκινητήρα, αλλά έναν ηλεκτροκινητήρα. Τότε απέδιδε 500 άλογα με 1.354 Nm ροπής, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 193 χλμ/ώρα.

Στην CES η εταιρία ωστόσο παρουσίασε την βελτιωμένη εκδοχή του, η οποία είναι ταχύτερη, χωρίς η εταιρία να ξεκαθαρίζει το πόσο. Το μόνο που αναφέρει είναι πως έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο carbon κεραμικά φρένα, και ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης, που αυξάνει την αυτονομία και συνεργάζεται καλύτερα με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Renovo Coupe (3)

Η μεγαλύτερη αλλαγή ωστόσο βρίσκεται στο εσωτερικό εκεί όπου η Renovo συνεργάστηκε με την NVIDIA και τοποθέτησαν σε αυτό το νέο υπερchip, Nvidia Tegra Χ1. Διαθέτει οθόνη αφής 11,6″, ψηφιακό πίνακα οργάνων, με την εταιρία να το βγάζει στη παραγωγή μέσα στο έτος.

ΠηγήRenovo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...