Ferrari: Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

TEST F1 BARCELLONA 2015

Αν κι έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι χρόνοι στις χειμερινές δοκιμές έχουν μικρή σημασία όσον αφορά τη διεξαγωγή συμπερασμάτων για την ανταγωνιστικότητα των νέων μονοθεσίων, η Ferrari έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, βελτιωμένο σε σχέση με την κάκιστη περασμένη σεζόν. Είναι σχεδόν σίγουρο πως η ιταλική ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για ν’ αποτελέσει πραγματικό αντίπαλο της Mercedes, αλλά τι γίνεται στις πιο κάτω θέσεις;

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ferrari, Sergio Marchionne, η ομάδα του Maranello μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τη Red Bull Racing, αλλά παραδέχεται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσουν να μάχονται για το πρωτάθλημα.

Ναι, μπορούμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα το 2018, αλλά θα πρέπει να προσπαθούμε για να το πετύχουμε λίγο πιο πριν. Θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Red Bull όταν πάμε στην πίστα, αλλά θα πάμε στην πίστα και θα δούμε.

Δε θέλω ν’ ασκώ κριτική, αλλά όταν ήρθα η κατάσταση δεν ήταν καλή. Οι άνδρες και οι γυναίκες στη Ferrari κάνουν απίστευτα πράγματα, που δε θα περίμενα ποτέ αυτούς τους 4 μήνες. Πέρυσι, η Mercedes έκανε κάτι σπουδαίο, και είναι έτοιμη να το κάνει και πάλι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...