O Jeremy Clarkson υπαινίσσεται την αποχώρηση του από το BBC, Top Gear τέλος!

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson 6

Αυτό ήταν. Όσο κράτησε, κράτησε. Ο Jeremy Clarkson έσπασε τη σιωπή του και με σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα The Sun ανακοίνωσε με δικά του λόγια πως αποχωρεί από το το BBC, με το Top Gear, όπως το γνωρίζαμε μέχρι και τη περασμένη εβδομάδα να αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν.

Jeremy Clarkson 4

Ο Clarson δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο “So we lose the tiger… but gain acid-spit snail στο οποίο μιλά για την μάχη της φύσης ενάντια στην εξέλιξη, αλλά και για το μέλλον των τριών παρουσιαστών του Top Gear.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η φύση έκανε ένα λάθος όταν δημιούργησε τους δεινόσαυρους. Ήταν πολύ μεγάλοι, πάρα πολύ βίαιοι και με τόσο μικρά και μικροκαμωμένα όπλα δεν πρόκειται ποτέ να ήταν σε θέση να χειριστούν βαρέα μηχανήματα ή ακόμη και να απολαύσουν λίγο προσωπικό χρόνο.

Σήμερα, όλοι οι δεινόσαυροι πέθαναν και τώρα, εκατομμύρια χρόνια αργότερα, κανείς δεν θρηνεί για την απώλειά τους. Αυτά τα επιβλητικά πλάσματα δεν έχουν θέση σε έναν κόσμο που έχει προχωρήσει.

Jeremy Clarkson 7

είναι μερικά από τα κομμάτια του κειμένου του Clarkson, που εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει πως ο δεινόσαυρος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ίδιος. Και συνεχίζει:

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και αιματηρά κακά. Μπορείτε να ξεκινήσετε όσες καμπάνιες θέλετε -αναφερόμενος στην καμπάνια BringBackClarkson που ήδη μετρά 887.000 υπογραφές-, ακόμη και να καλέσετε την υποστήριξη πολιτικών από όλες τις πλευρές. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά θα έρθει η ημέρα όπου θα πρέπει να αποχαιρετήσεις τα μεγάλα τέρατα και να προχωρήσεις.

Δεν σκοπεύω να σταθώ εδώ στο τι συνέβη ή στο τι θα συμβεί στο μέλλον, είμαι βέβαιος πως και εσείς θα βαρεθείτε με την ιστορία όπως και εγώ.

Με αυτές τις λέξεις ο Clarkson κλείνει ουσιαστικά τη πόρτα στο BBC και στο Top Gear! Αυτό ήταν. Τέλος! Το επιβεβαίωσε με τον τρόπο του και ο James May με tweet του.

Jeremy Clarkson james may richard hammond

Τι θα γίνει αν ο Clarkson τελικά φύγει από το Top Gear. Τα δικαιώματα της διάσημης εκπομπής τα κατέχει εξολοκλήρου το BBC από τον Σεπτέμβριο του 2012, με τον Clarkson να πρέπει να μιλήσει με τους May και Hammond, για το αν θα συνεχίσουν σε κάποιο άλλο κανάλι την εκπομπή, η οποία σίγουρα θα έχει διαφορετικό όνομα. Οι συμβάσεις των τριών παρουσιαστών λήγουν τον Μάρτιο με το BBC και ήδη το ITV φημολογείται πως είναι πρόθυμο να δώσει 10 εκατ. λίρες ετησίως για να πάρει κάτω από την ομπρέλα του τον Clarkson. Και τι θα γίνει με το Top Gear; Θα το αναλάβουν άλλοι παρουσιαστές, με αρκετά ονόματα να έχουν ακουστεί, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και αυτό του Chris Harris.

Jeremy Clarkson 2

Η Αγγλική The Mirror, αναφέρει πως ο Clarkson χαρακτήρισε τον Oisin Tymon, τον άνθρωπο που φέρεται να γρονθοκόπησε, ως “τεμπέλικο ιρλανδικό *&%$@#*, με την μπουνιά του Clarkson να τον στέλνει στο νοσοκομείο, μιας και τον πέτυχε στο στόμα, προκαλώντας αιμορραγία και ζάλη. Το BBC δεν έχει ανακοινώσει αν θα απολύσει τον Clarkson. Το γνωρίζει πως ο τύπος είναι μηχανή παραγωγής εκατομμυρίων λιρών, με το Top Gear να έχει τουλάχιστον 350 εκατ. τηλεθεατές σε ετήσια βάση, συγκεντρώνοντας περίπου 212 εκατ. ευρώ από τα δικαιώματα. Μια δημοσκόπηση έδειξε πως το 45% των Βρετανών πιστεύουν πως το BBC πρέπει να απολύσει τον Clarkson.

Jeremy Clarkson 3

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...