Αναβάλλεται η εκταφή του Juan Manuel Fangio

Σχετικά άρθρα

Juan Manuel Fangio

Για τις 7 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένη η εκταφή του σώματος του Juan Manuel Fangio, μετά από την απόφασή ενός δικαστηρίου στην πόλη Mar del Plata της Αργεντινής, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση του Oscar Cesar Espinoza, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του θρυλικού οδηγού της Formula 1.

Νέα τροπή παίρνουν τώρα τα πράγματα, καθώς υπάρχει ένας δεύτερος άνδρας που ισχυρίζεται πως και αυτός είναι γιος του Fangio. Αυτό οδήγησε το δικαστήριο στην πόλη La Plata να δώσει εντολή αναβολής της εκταφής, αφού η υπόθεση του Ruben Vazquez -ο άνδρας που λέει ότι είναι γιος του 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή- προηγείται χρονικά και πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί.

Τα πράγματα μένουν για την ώρα ως έχουν και το σώμα του Αργεντινού θα παραμείνει προς το παρόν στη θέση του. Είναι άγνωστη η τροπή που θα πάρει η υπόθεση του Vazquez, ο οποίος δίνει μάχη για ν’ αποδείξει ότι είναι γιος του Fangio, ενώ δεν ξέρουμε τις επόμενες κινήσεις της πλευράς του Espinoza.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...