Αγόρασε μια εκπληκτική βίλα στην Ελβετία με ένα μονοθέσιο της F1 στο σαλόνι

Σχετικά άρθρα

Swiss house (12)

Αν κάποιος αναζητά να αγοράσει μια νέα βίλα, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Λωζάνης στην Ελβετία, ας δει τη συγκεκριμένη. Βρίσκεται σε μια απομονωμένη δασώδη περιοχή με υπέροχη θέα στις Άλπεις, έχοντας παρκέ του 18ου αιώνα, σπάνια μάρμαρα και χειροποίητα ψηφιδωτά.

Καλύπτει έκταση 800 τ.μ, είναι διώροφη και φυσικά, σαν βίλα που σέβεται τον εαυτό της, διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και γυμναστήριο. Επίσης έχει βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, ευρύχωρη κλειστή κουζίνα, γραφείο και στο σαλόνι της υπάρχει μια Benetton B195, ενώ σε μια μεριά του σπιτιού, υπάρχουν και τρία κράνη, του Raikkonen όταν ήταν στην McLaren, του Schumacher όταν ήταν στην Ferrari και του Alonso όταν βρισκόταν στην McLaren.

Υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια, home cinema με τον χώρο στάθμευσης να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 αυτοκίνητα. Ο κάτοχος του σπιτιού που χτίστηκε το 1995, είτε έχει σχέση με την Formula 1, είτε είναι μεγάλος συλλέκτης και για να το αποχωριστεί ζητά 8 εκατ. ελβετικά φράγκα, περίπου 7,4 εκατ. ευρώ.

ΠηγήCardis

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr