Alonso: Θα είναι καλό να μείνει ο Button στην ομάδα

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso and Jenson Button in the paddock.

Η ομάδα της McLaren έχει και φέτος το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισε και το 2014 με τους οδηγούς της: Προσπαθεί να χωρέσει σε 2 θέσεις, 4 πιλότους. Button και Alonso προσφέρουν εμπειρία στην ομάδα, κι αν η θέση του Ισπανού είναι σίγουρη στο Woking, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον Βρετανό. Όμως, ο JB βρίσκει έναν σημαντικό σύμμαχο, στο πρόσωπο του teammate του.

Ο Jenson είναι αρκετά καλός όλη τη σεζόν. Δουλεύουμε μαζί πολύ στενά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Η εμπειρία που έχει ο Jenson, ήταν πολύ, πολύ σημαντική για τις αναβαθμίσεις που έχουμε φέρει στο αυτοκίνητο, τόσο από άποψη της μονάδας ισχύος, όσο και της αεροδυναμικής.

Έτσι, αν ο Jenson μείνει, νομίζω πως αυτό θα είναι καλό για την ομάδα. Αν αποφασίσουν ότι πρέπει να αλλάξει κάτι, θα υπάρξουν κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα για την ομάδα, υποθέτω.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω, το μόνο πράγμα που ξέρω στα σίγουρα, είναι πως η συνεργασία μου με τον Jenson ήταν πολύ, πολύ παραγωγική για την ομάδα, αλλά και για τον εαυτό μου, μαθαίνοντας πολλά πράγματα. Δουλεύοντας με τα άλλα παιδιά, δεν μπορώ να πω πολλά. Αλλά θα πάρουν την απόφαση που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη για την ομάδα και ελπίζω να το κάνουν πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων.

Eric Boullier

Η McLaren-Honda δεν κινήθηκε γρήγορα ώστε να φέρει στο στρατόπεδο της την Manor, η οποία πιθανότατα θα αποτελέσει από του χρόνου την ομάδα δορυφόρο της Mercedes, κι ακούγεται πως ο ένας εκ των τεσσάρων οδηγών, ο Δανός Kevin Magnussen, συζητά με την ομάδα της Haas. Ο Magnussen δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν θα κάτσει στα pits για μια ακόμη χρονιά και ο Boullier τονίζει πως η McLaren δεν θα σταθεί εμπόδιο, εάν ο Kevin καταφέρει να βρει αλλού κάποια θέση.

Αν μπορούμε να του προσφέρουμε κάτι εδώ, μια θέση -και δεν είμαι ο μόνος που αποφασίζει για αυτό- τότε ναι, έχει προφανώς προτεραιότητα. Είναι οδηγός της McLaren και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και πάλι για την McLaren. Αλλά αν δεν μπορούμε (να τον κρατήσουμε), τότε προσωπικά, φυσικά και δεν θα ήθελα ποτέ να τον σταματήσω από το να αγωνιστεί κάπου αλλού.

[Πηγή: Autosport (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr