489704

Τα λεφτά δεν αγοράζουν τρόπους… ούτε κοινή λογική… ούτε οτιδήποτε έχει να κάνει με νοημοσύνη, σεβασμό προς τους άλλους και οποιαδήποτε άλλη ποιότητα χαρακτήρα. Πάρε για παράδειγμα των κάφρο όλων των κάφρων του video. Έχει –ή τουλάχιστον οδηγεί- μία κίτρινη LaFerrari, όμως ο τρόπος που την οδηγεί, είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά, κακουργηματικός.

Πρώτα απ’ όλα, ξεπερνά κατά πολύ το όριο ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή. Σε έναν δρόμο που επειδή κυκλοφορεί η LaFerrari, έχει κόσμο. Δεύτερον, ακριβώς επειδή ξεπερνά κατά πολύ το όριο ταχύτητας, δεν προλαβαίνει να φρενάρει, παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο και περνά το STOP σαν να μην υπάρχει. Τρίτον –και εδώ μπαίνει το “μεταφορικά κακουργηματικός”- δεν έχει τον παραμικρό σεβασμό στο splitter του Ιταλικού hypercar. Ακούς τον ανατριχιαστικό ήχο τουλάχιστον 2 φορές και ο οδηγός ούτε που φαίνεται να ενοχλείται.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι όταν σταματά τα καφριλίκια και αποφασίζει να μπει στο γκαράζ που βλέπουμε παρκαρισμένη και μία Bugatti Veyron Super Sport, η LaFerrari “καπνίζει”… Ασχέτως αυτού, κάποιος από τους γείτονες δεν εκτίμησε την επίδειξη και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία η οποία δυστυχώς, δεν πρόλαβε τον αρχικάφρο. Ελπίζω κάποιος να πήρε πινακίδες…