Alonso: Ακόμα κάνουμε ”δοκιμές χειμώνα”

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso prepares his helmet in the garage.

Για ακόμα έναν αγώνα οι οπαδοί της McLaren ήταν θεατές του ίδιου κακού έργου, το οποίο φαίνεται να έχει πολλές επαναλήψεις. Σε δηλώσεις του μετά το GP της Σιγκαπούρης, ο Jenson Button ανέφερε ότι η κατάσταση είναι επώδυνη για την ομάδα, και φυσικά είναι και επικίνδυνη, καθώς όσο η ομάδα δεν πάει καλά οι χορηγίες δεν θα είναι κοντά και τόσο μεγάλες. Κανείς δε θέλει να προβάλλεται από την 8-9η ομάδα του πρωταθλήματος.

Fernando Alonso and Jenson Button in the paddock.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός ο οποίος μαζί με τον Button εγκατέλειψαν και οι δύο από υπερθέρμανση στο κιβώτιο, ενώ βρίσκονταν στην βαθμολογούμενη 10αδα δήλωσε:

Η αξιοπιστία του μονοθεσίου μας δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό εξαιτίας της νεότητας του προγράμματος στο οποίο είμαστε. Τώρα έχουμε καλύψει τα ίδια μίλια με αυτά που είχε καλύψει η Mercedes στην Αυστραλία, οπότε είμαστε ακόμα σε χειμερινές δοκιμές. Αυτά τα προβλήματα που έχουμε δεν έπρεπε να υπάρχουν στον 13ο αγώνα, έχουμε μείνει λίγο πίσω με όλο το πακέτο.

Όσο για την απώλεια των βαθμών δήλωσε ο Ισπανός:

Σίγουρα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα αυτό γιατί μπορούσαμε να είμαστε και οι δύο στους βαθμούς και χάσαμε την ευκαιρία αυτή.

Όλοι γνωρίζαμε το πόσο δύσκολο θα είναι το εγχείρημα της McLaren-Honda το θέμα είναι κατά πόσο θα υπάρχει υπομονή από τα δύο στρατόπεδα γιατί τα αποτελέσματα σίγουρα θα αργήσουν ακόμα περισσότερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα