Jos Verstappen: Θα χτύπαγα τον Max στα @$!#@ αν έδινε την θέση του στον Carlos

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Μπορεί να κέρδισε το χθεσινό GP της Σινγκαπούρης ο Sebastian Vettel, όμως την παράσταση έκλεψε ο Max Verstappen με την τρομερή απόδοσή του μιας και από ένα γύρο πίσω τερμάτισε στην βαθμολογούμενη 10αδα. Ο νεαρός Ολλανδός έκλεψε την παράσταση και για το μεγάλο “όχι” που είπε στην ομάδα του, όταν αυτή του υπέδειξε να αφήσει τον teammate του Carlos Sainz να πάρει την 8η θέση την οποία αυτός κατείχε εκείνη την στιγμή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Max δήλωσε:

Πρώτα από όλα, όταν είσαι ένα γύρο πίσω και κατορθώνεις να είσαι μέσα στους βαθμούς και μάλιστα μπροστά από την άλλη Toro Rosso, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις θέση. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να περάσουμε τον Checo μιας και η τελική του ταχύτητα ήταν τεράστια. Μετά την δεύτερη ερώτηση που μου έγινε, ήμουν σαφής ότι δεν ήθελα να τον αφήσω να περάσει, στο τέλος η ομάδα μου είπε ότι πήρα την σωστή απόφαση.

Ο υπεύθυνος της μικρής Ιταλικής ομάδας, Franz Tost ανέφερε:

Στο τέλος του αγώνα υπολογίσαμε ότι ο Carlos θα ήταν ταχύτερος του Max, εξαιτίας των νέων πολύ μαλακών ελαστικών που φορούσε στο μονοθέσιο του. Παρόλα αυτά ο Carlos δεν κάλυψε την απόσταση που είχε με τον Max για να μας δείξει ότι όντως θα μπορούσε να προσπεράσει τον Perez οπότε δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουν θέση.

Από την άλλη ο παλιός οδηγός και πατέρας του Μax Verstappen, Jos, ανέφερε χαρακτηριστικά τι θα έκανε στον γιο του αν έδινε την θέση:

Θα χτύπαγα στα @$!#@ τον Max αν έδινε την θέση του στον Carlos.

Τα σχόλια δικά σας….

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...