Fiat και Ford προσφέρουν κίνητρα στην Ιταλία σε όσους ανταλλάξουν το Volkswagen τους

Σχετικά άρθρα

Fiat 500 Facelift 2015 (25)

Ο ανταγωνισμός στο κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας (και όχι μόνο) είναι αδυσώπητος και ανελέητος. Η Fiat και η Ford θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον “χαμό” που έχει προκληθεί εξαιτίας του σκανδάλου της VW, δίνουν κίνητρο σε όποιον αλλάζει το Volkswagen του με ένα αυτοκίνητο από τις εταιρίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα οικονομικά κίνητρα της Fiat ισχύουν για την Ιταλία και για όλο τον Οκτώβριο και προσθετικά στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Έτσι, όποιος κάτοχος μάρκας Volkswagen, Audi, Seat ή Skoda αγοράσει μοντέλο της Fiat, της Lancia, της Alfa Romeo, της Abarth ή της Jeep θα έχει επιπλέον όφελος από 500 εώς 1.500 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Έτσι, για τα Panda, 500, Abarth 500, Lancia Ypsilon και Alfa Romeo Mito θα προσφέρεται έκπτωση €500. Για τα Fiat 500X, 500L, 500L Living, Freemont, Qubo, Doblò, Alfa Romeo Giulietta και Jeep Renegade, Cherokee και Wrangler υπάρχει όφελος €750, ενώ τέλος για το Jeep Grand Cherokee αυτό φτάνει τα €1.500.

Ford-Fiesta-3

Αντίστοιχη κίνηση έχει κάνει και η Ford, όπου έχει ενημερώσει τους αντιπροσώπους της στη γειτονική χώρα να προσφέρουν μείωση της τιμής κατά €750, αν γίνεται κάποια ανταλλαγή με μοντέλο της Volkswagen, με αυτό να ισχύει για όλη της γκάμα της Μπλε Οβάλ.

H VW Αμερικής από τη μεριά της, θέλοντας να διατηρήσει τις πωλήσεις της, ανακοίνωσε σήμερα πως προσφέρει μπόνους 2.000 δολαρίων στους κατόχους μοντέλων της εταιρίας που θέλουν να θέλουν αντικαταστήσουν το αυτοκίνητό τους με οποιοδήποτε άλλο υβριδικό ή βενζινοκίνητο μοντέλο της. Το παραπάνω μέτρο ισχύει παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες προσφορές που ξεκινούν από τα 2.000 δολάρια και φτάνουν έως και τς 4.000 δολάρια (αναλόγως το μοντέλο).

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...