Ο Todt θέλει να βοηθήσει τις Red Bull και Toro Rosso στην αναζήτηση κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Todt-Horner

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μένουν για να συμπληρωθούν όλες οι μέρες του Οκτωβρίου, ωστόσο στη Red Bull και την Toro Rosso συνεχίζουν να βρίσκονται στην αναζήτηση κινητήρα. Η πρόσφατη αλλαγή στους κανονισμούς της FIA για την επόμενη σεζόν επιτρέπει στις ομάδες να χρησιμοποιήσουν παλαιότερους κινητήρες, κάτι που σίγουρα ευνοεί την Toro Rosso, αφού όλα δείχνουν πως θα πάρει τον φετινό Ferrari 059/4, αν μείνει στη Formula 1.

Το ζήτημα της RBR εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι, έχοντας λάβει αρνητική απάντηση από τις Mercedes, Ferrari και Honda, ενώ θα πρέπει να περιμένει για να δει τις προθέσεις της Renault. Πάντως, η ομάδα του Milton Keynes θα έχει τη βοήθεια του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Jean Todt, ο οποίος δε θέλει να δει τους πρώην Πρωταθλητές έξω από το άθλημα.

Δεν ξέρω αν θα αποχωρήσουν, αλλά ελπίζω πως όχι. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι λίγο απογοητευμένος από αυτή την κατάσταση. Αποφάσισαν να μη συνεχίσουν με τη Renault και τώρα πρέπει να βρουν έναν άλλο κατασκευαστή κινητήρων. Αν μπορώ να βοηθήσω, σίγουρα θα τους βοηθήσω. Η Red Bull είναι μία σπουδαία ομάδα με μεγάλη επιτυχία, αλλά επίσης συζητάμε και για το μέλλον της Toro Rosso. Ελπίζω ότι θα βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...