Αρχική Κατασκευαστές Jeep Να κολλάς σε λάσπες με το Jeep σου και να έρχεται λογαριασμός από την οδική, 48.000 δολάρια!

Να κολλάς σε λάσπες με το Jeep σου και να έρχεται λογαριασμός από την οδική, 48.000 δολάρια!

18
Να κολλάς σε λάσπες με το Jeep σου και να έρχεται λογαριασμός από την οδική, 48.000 δολάρια!

guy-gets-his-jeep-stuck-in-the-mud-towing-company-asks-for-48000-after-they-get-it-out-101456_1

Το παρακάτω περιστατικό είναι η πιο ακριβής χρήση της παροιμίας “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”, του πάνσοφου ελληνικού λαού. Πριν αναφέρω τίποτα, ποιο νομίζεις είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να σε χρεώσει μια εταιρία οδικής βοήθειας για να ξεκολλήσει και ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο σου, που κακή σου τύχη δεν μπορούσε να κινηθεί; 500, 1000, 2500 δολάρια; Λάθος, πολλά περισσότερα.

Ο Joel Ramer από το Walpole της Μασαχουσέτης, πήρε την περασμένη εβδομάδα το Jeep του και έχοντας στο δεξί κάθισμα τη φίλη του ξεκίνησε για ένα περιπετειώδες off-road trip. Όμως, αυτό δεν άργησε να μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς κατάφερε να κολλήσει το τζιπ του σε μια μεγάλη τρύπα λάσπη και μη μπορώντας να κάνουν τίποτα βρέθηκαν στην ανάγκη να ζητήσουν βοήθεια. Αρχικά κάλεσαν την τοπική αστυνομία, και όταν αυτή ήρθε έφερε επίσης την εταιρεία ρυμούλκησης Assured Collision για να ξαναβάλει το τετρακίνητο αυτοκίνητο στο δρόμο.

Μέχρι εδώ ακούγονται όλα καλά, αλλά η διαδικασία ανέλκυσης δεν ήταν πολύ απλή, καθώς χρειάστηκαν 12 ώρες για να τραβήξουν το αυτοκίνητο από τις λάσπες. Όταν τελικά κατάφερε να πάει σπίτι, ενημερώθηκε στο όχημα ρυμούλκησης προκλήθηκε κάποια ζημιά και ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει φτάνει τα 48.835 δολάρια!!!

Ο Ramer φυσικά νόμιζε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος, αλλά η κακή του τύχη δεν είχε τελειωμό, καθώς εκτός όλων των άλλων συνελήφθη από την αστυνομία για καταπάτηση ξένης περιουσίας και διατάραξη κοινής ησυχίας, με τον Ramer να αναφέρει ότι κινούταν εν αγνοία του στην ιδιωτική ιδιοκτησία, που ανήκει σε εταιρεία κοινής ωφελείας. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι το αυτοκίνητο κόλλησε εκεί ήταν εν μέρει ο λόγος για που η εταιρία ρυμούλκησης τον…έγδυσε. Ο ιδιοκτήτης της  Assured Collision είπε ότι η επταμελής ομάδα του δούλεψε σε επικίνδυνες συνθήκες, λόγω της γειτνίασης με ηλεκτροφόρα καλώδια.