Μια Porsche 911 GT3 RS δοκιμάζει επανειλημμένα το launch control

Σχετικά άρθρα

520844

H νέα Porsche 911 GT3 RS δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς το μηχανικό υπόβαθρο της έχει κερδίσει εύκολα τον αμέριστο σεβασμό οποιουδήποτε δηλώνει σοβαρός petrolhead.

Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι η εκπληκτική μηχανική πρόσφυση, που σε συνδυασμό με το πολύ καλά ρυθμισμένο launch control της επιτρέπουν να ξεκολλάει τάχιστα, φτάνοντας τα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.3 δευτερόλεπτα ενώ τα 200 km/h, έρχονται σε 10.9.

Στο παρακάτω video θα δεις το αυτοκίνητο από το πρόσφατο event Shift-S3ctor California Air Strip Attack να χρησιμοποιεί για αρκετές φορές το σύστημα εκκίνησης, προσφέροντας μας παράλληλα εκπληκτικές μελωδίες από την εργοστασιακή εξάτμιση. Να θυμίσω, ότι η ισχύς, προέρχεται από έναν καινούριο, επίπεδο, εξακύλινδρο, ατμοσφαιρικό κινητήρα με χωρητικότητα 4 λίτρων που αποδίδει 500 άλογα και συνδυάζεται με ένα ανανεωμένο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη –PDK- και ένα μεταβλητό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με torque vectoring για να μεταφέρει την ισχύ στους τροχούς του πίσω άξονα., έρχονται σε 10.9. Η τελική ταχύτητα της νέας Porsche, αγγίζει τα 322 χλμ/ώρα. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...