Peugeot 3008. Οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού του

Σχετικά άρθρα

2017 Peugeot 3008 leaked official image (1)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Peugeot 3008. Το μοντέλο διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, τριάκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, μεγάλη οθόνη στη κορυφή της κεντρικής κονσόλας, διπλές ποτηροθήκες ανάμεσα στις θέσεις των μπροστά επιβατών, ηλεκτρικό χειρόφρενο, κοντό επιλογέα ταχυτήτων και αλουμινένια διακοσμητικά.

Η κεντρική κονσόλα χωρίζει διακριτά τον χώρο ανάμεσα στους δύο μπροστά επιβάτες, με το εσωτερικό να δείχνει πως αντλεί στοιχεία από το αντίστοιχο του Peugeot Quartz concept που είδαμε στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2014.

2017 Peugeot 3008 leaked official image (2)

Η δεύτερη γενιά του 3008 έχει αποκτήσει crossover εμφάνιση, αφήνοντας πίσω το πολυμορφικό του χαρακτήρα, με την Peugeot να επιδιώκει αύξηση των πωλήσεων του μοντέλου, ειδικά όταν η αγορά διψά για όλο και περισσότερα crossovers. Το νέο 3008, που θα τοποθετηθεί στην C crossover κατηγορία, θα εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ αργότερα θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση. Η κίνηση θα μεταφέρεται είτε στον μπροστά, είτε και στους δύο άξονες, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα