Ecclestone: Έχω καθαρή συνείδηση για το GP Αζερμπαϊτζάν

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Παρά τις πολλές ενοχλήσεις που είχε από οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και την διεθνή αμνηστία για το GP του Αζερμπαϊτζάν, λόγω των καταγγελιών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Bernie Ecclestone, έχει την συνείδησή του καθαρή όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο Bernie Ecclestone δήλωσε αρχικά:

Όλοι με ρωτάνε τι είναι και ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως αυτά κατοχυρώνονται. Ξέρεις όμως κανείς, ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Πιστεύω πως και οι ομάδες, όπως και εγώ, θα θέλαμε να ξέρουμε ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πολλοί άνθρωποι πάνω στην γη πεινάνε και αυτοί έχουν κάτι να παραπονιούνται.

Ο Bernie Ecclestone έκανε αναφορά και για την πίστα του Μπακού:

Δεν περπάτησα την πίστα, όμως έκανα τον κύκλο της. Όταν σταμάτησα να ξεκουραστώ, συνειδητοποίησα ότι δέσαμε με τον καλύτερο τρόπο την παλιά και νέα πόλη. Μόλις αφήσαμε το καλύτερο μέρος στην Βόρειο Αμερική (Καναδά), το οποίο όμως σε σχέση με αυτό είναι “μια τρύπα σκ@τ@.”

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...