Ο Chris Evans διερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση

Σχετικά άρθρα

Chris-Evans

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Chris Evans από το Top Gear, τα άσχημα νέα δεν έχουν σταματημό για τον 50-χρονο βρετανό παρουσιαστή. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο Chris Evans διερευνάται για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έλαβε χώρα στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1990.

Ο ισχυρισμός της σεξουαλικής παρενόχλησης έγινε από μία γυναίκα στις 23 Μαΐου του 2016 και αναφέρεται σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο προάστιο Tower Hamlets του Λονδίνου, τη δεκαετία του 1990. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη ή στην ανάκριση κανενός μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τον Μάιο, μία πρώην συνάδελφος του Chris Evans στο BBC, ισχυρίστηκε ότι ο παρουσιαστής επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά της και την παρενοχλούσε σεξουαλικά επί δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, η πρώην συνεργάτης του, υποστήριξε ότι συχνά της ασκούσε και ψυχολογικό πόλεμο, λέγοντας της ότι είναι χάλια στη δουλειά της.

Ο Chris Evans είχε ισχυριστεί τότε, ότι κανένας συνεργάτης του δεν έχει πρόβλημα μαζί του, κι ότι ενώ πολλές φορές μπορεί να είναι αυστηρός με τους συνεργάτες και τη δουλειά του, ο ίδιος δεν ξεπερνά ποτέ τα όρια. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει απαντήσει ούτε επιβεβαιώσει τις καινούργιες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...