O Vettel σχολιάζει τα τεκταινόμενα στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel

Μετά την αποχώρηση του James Allison από τη Ferrari, και την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Mattia Binotto, ο Sebastian Vettel θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας:

Υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή μέσα στην ομάδα, η οποία δεν επηρεάζει τόσο πολύ το σήμερα ή το αύριο, αλλά σίγουρα θα δείτε τις αλλαγές στο μέλλον.

Νομίζω ο Mattia είναι εδώ πολύ καιρό, και δεν είναι ακριβώς αντικατάσταση. Είναι ένα είδος διαφορετικής προσέγγισης, ελπίζω προς το καλύτερο, αλλά νομίζω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το project του 2017 είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, προσπαθούμε να κάνουμε πολλά, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε ακόμα εστιασμένοι σε τρέχον έτος, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθουμε και να τα πάρουμε το επόμενο έτος, ακόμη και αν πολλοί από τους κανόνες αλλάξουν και τα αυτοκίνητα θα είναι πολύ διαφορετική.

Είναι αλήθεια ότι φέτος αναμέναμε πολύ περισσότερα, είχαμε μια πολύ καλή περσινή σεζόν, και θέλαμε να κλείσουμε το χάσμα στο σχεδόν τίποτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που έχουμε καταλάβει, κάποιους άλλους τους ψάχνουμε ακόμη, αλλά συνολικά είχαμε κάνει πρόοδο.

Είχαμε μια δύσκολη αρχή, οι αγώνες δεν πήγαιναν όπως τους θέλαμε, και δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε να είμαστε, η Ferrari ανήκει στην κορυφή και αυτό είναι που προσπαθούμε να επιτύχουμε για κάθε αγώνα, για κάθε πρωτάθλημα που έχουμε συμμετάσχει.

Όσο για αυτό το Σαββατοκύριακο, το να αγωνίζομαι εδώ είναι κάτι το ιδιαίτερο, το Hockenheim είναι σε πολύ μικρή απόσταση από τον τόπο γέννησής μου, το Heppenheim. Μου αρέσει η πίστα, έχω τρέξει εδώ πολύ όταν ήμουν μικρότερος, και ελπίζω ότι την πρώτη φορά με τη Ferrari μπορώ να έχω έναν καλό αγώνα. Εμείς στοχεύουμε στο βάθρο, νομίζω ότι θα είναι ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

ΠηγήFerrari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...