Δοκιμάζει η Mercedes μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική AMG GT R;

Σχετικά άρθρα

694378

Η Mercedes δεν περίμενε κάποια έκθεση αυτοκινήτου για να παρουσιάσει τη δυνατότερη και πιο σκληροπυρηνική έκδοση της GT, την GT R, καθώς τα αποκαλυπτήρια του supercar έγιναν στα πλαίσια του φετινού Goodwood.

Παρόλα αυτά, όπως αποδεικνύει το παρακάτω video η γερμανική εταιρία συνεχίζει την εξέλιξη του στην πίστα του Nürburgring Nordschleife, πηγαίνοντας δύο διαφορετικά πρωτότυπα. Το ένα, παρότι καμουφλαρισμένο, είναι όπως ακριβώς το είδαμε στην επίσημη παρουσίαση, με το δεύτερο να έχει κάποια επιπλέον canards στον εμπρός προφυλακτήρα και διαφορετική μονή εξάτμιση στο πίσω μέρος, δείχνοντας οτι δοκιμάζεται μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου, ή κάποιο εξτρά αεροδυναμικό πακέτο.

Να θυμίσω ότι το γερμανικό μοντέλο φορά έναν twin-turbo V8 κινητήρα, 4,0 λίτρων, με την απόδοσή του να αγγίζει τα 585 άλογα και τα 700 Nm ροπής. Εκτός από αυτό, το βάρος έχει μειωθεί κατά 90 κιλά (1.554 κιλά), γεγονός που σημαίνει ότι είναι ικανό να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, ώσπου να σταματήσει στα 318 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...