Απολυμένος εργαζόμενος γρατζουνάει τη Corvette του (πρώην) αφεντικού του

Σχετικά άρθρα

corvette

Δύσκολο ήταν για τον Nicolus Thomas να κρατήσει την οργή και τα συναισθήματα του, όταν επισκέφθηκε το συνεργείο αυτοκινήτων Midas, απ’όπου είχε απολυθεί για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Και αυτό γιατί ο 33-χρονος Αμερικάνος γρατζούνισε “κρυφά” την αριστερή πλευρά της Corvette Z06, που ανήκει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Δυστυχώς γι’αυτόν, μάλλον δεν ήξερε ή είχε ξεχάσει την ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που κατέγραψε επακριβώς τη ζημιά που έκανε, ενώ μάρτυρες ήταν και κάποιοι εργαζόμενοι.

Ο ιδιοκτήτης της Corvette είπε ότι είχε την αίσθηση ότι ο πρώην υπάλληλος του, μπορεί να κάνει κάτι, όταν θα επέστρεψε στο κατάστημα. Η ζημία που προκλήθηκε υπολογίζεται στα 4.000 δολάρια και ο Duda αναφέρει ότι ο πρώην υπάλληλος του πρόκειται να πληρώσει για την επισκευή της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...