Η Zenos εξετάζει ένα υβριδικό μοντέλο

Σχετικά άρθρα

2016-Zenos-Z10-R-1

H Zenos ανακοίνωσε ότι εξετάζει την παρουσίαση ενός υβριδικού μοντέλου, το οποίο θα βασίζεται πάνω E10 R, καθώς εργάζεται σε ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης το οποίο ευελπιστεί ότι θα βρει το δρόμο για την παραγωγή στο μέλλον.

Πρόσφατα η μικρή βρετανική εταιρία από το Norfolk έλαβε κρατική επιχορήγηση, συνολικού ύψους £250.000, για να κατασκευάσει μια πρωτότυπη υβριδική έκδοση του E10 R, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ως μέρος ενός σχεδίου έρευνας και ανάπτυξης εννέα μηνών.

Η Zenos θα εργάζεται παράλληλα με την εταιρεία διαχείρισης μπαταριών Hyperdrive Innovation, τους ειδικούς συστημάτων μετάδοσης Vocis Driveline Control και την Cosworth, για να ερευνήσουν τρόπους προσαρμογής του EcoBoost κινητήρα της Ford με ένα υβριδικό σύστημα.

Ο Mark Edwards, διευθυντής της  Zenos, δήλωσε σχετικά:

Είναι κάτι που θα ήταν ανόητο να αγνοήσουμε. Αυτό είναι ένα project του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, γι ‘αυτό είναι το πρώτο μας βήμα στην αξιολόγηση τι επιλογές θα μπορούσαν να είναι κατάλληλες για τα μελλοντικά οχήματα.

Πολλοί έχουν κοιτάξει για ένα πλήρως ηλεκτρικό, αλλά το υβριδικό αρέσει γιατί εξακολουθεί να έχει τη μυρωδιά, την αίσθηση και το θόρυβο ενός παραδοσιακού βενζίνοκίνητου, αλλά δεν προσφέρει τα οφέλη της αποδοτικότητας. Οι στόχοι για τις εκπομπές οδεύουν προς μόνο για έναν τρόπο.

100th-Zenos

Στις σχετικές ειδήσεις, η Zenos ανακοίνωσε πως κατασκεύασε το 100στο αυτοκίνητό της μέσα σε διάστημα 18 μηνών. Πρόκειται για ένα κόκκινο E10 R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...