Lamborghini Carbonado GTS by Mansory

Σχετικά άρθρα

H Mansory θέλοντας να γιορτάσει την ολοκλήρωση της παραγωγής της Lamborghini Aventador, παρουσιάζει την μοναδική Carbonado GTS. Ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει ότι θα κατασκευάσει μόλις ένα αυτοκίνητο της ξεχωριστής Carbonado GTS, η οποία βασίζεται στην Aventador SVJ Roadster.

Διαθέτει σώμα πλήρως κατασκευασμένο από carbon, νέο bodykit και ζάντες 20″ σε διάμετρο εμπρός και 21″ πίσω με ελαστικά 255/30 και 345/25 αντίστοιχα.

Μηχανικά, η Mansory ενίσχυσε τα σωθικά του κινητήρα με νέα, πιο ανθεκτικά πιστόνια, μπιέλες, bearings και στρόφαλο, με τον 6,5 λίτρων V12 κινητήρα να αποδίδει 820 άλογα και 780 Nm ροπής. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με άφθονο δέρμα και ανθρακονήματα, ενώ τόσο το τιμόνι όσο και τα πεντάλ έχουν αντικατασταθεί με άλλα της Mansory.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...