Toro Rosso: Η Red Bull δε θα αφήσει τον Carlos να φύγει

Σχετικά άρθρα

Carlos Sainz

Ένα από τα σίγουρα ονόματα για το 2017 είναι αυτό του Carlos Sainz. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο και για το 2017 με την ομάδα της Toro Rosso, ωστόσο αποτελεί πιθανό στόχο της Renault, καθώς η γαλλική εταιρεία δεν κατάφερε να φέρει στις τάξεις τις έναν εκ των Valtteri Bottas, Stoffel Vandoorne και Sergio Perez.

Ο Sainz θα μπορούσε στο μέλλον να οδηγήσει για λογαριασμό της Renault, αλλά ο επί κεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, θεωρεί ότι η Red Bull δεν πρόκειται να πετάξει έτσι εύκολα όλη την επένδυση που έχει κάνει στον 22χρονο, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ χρήσιμος εν όψει των μεγάλων αλλαγών του 2017.

Ο Carlos έχει συμβόλαιο με τη Red Bull, και δε νομίζω ότι η Red Bull θα τον αφήσει να πάει σε άλλη ομάδα, δεδομένης της επένδυσης που έχει κάνει στην καριέρα του από τα πρώτα του βήματα. Σήμερα, είναι ένας επαγγελματίας οδηγός υψηλού επιπέδου, και δε βλέπω τον λόγο που θα μπορούσε να φύγει. Η Toro Rosso χρειάζεται τον Carlos: είναι γρήγορος, ταλαντούχος, και το 2017 χρειαζόμαστε έναν οδηγό του δικού του επιπέδου.

Ακόμα δε γνωρίζουμε ποιος θα βρεθεί δίπλα στον Ισπανό, αλλά ο Tost ξεκαθαρίζει πως θα είναι ένας εκ των Daniil Kvyat και Pierre Gasly.

Θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή: φαρδιά ελαστικά, νέα αεροδυναμική, και μια ομάδα σαν την Toro Rosso είναι σημαντικό να έχει τουλάχιστον έναν έμπειρο οδηγό. Το ιδανικό θα ήταν δύο. Θα είναι σημαντικό να έχουμε έναν έμπειρο οδηγό όπως το Sainz, και μετά θα δούμε αν ο Daniil Kvyat ή ο Pierre Gasly θα είναι δίπλα του.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr