Αναποφάσιστος ο Bottas για το 2017

Σχετικά άρθρα

Valtteri Bottas

Μια αρκετά διαφορετική χρονιά από το συνηθισμένο αναμένεται να είναι το 2017 για τη Williams. Από τη μία, οι νέοι κανονισμοί-πρόκληση για τους μηχανικούς και από την άλλη το νέο οδηγικό δίδυμο. Ο Felipe Massa ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα πως θα αποχωρήσει από τη Formula 1 στα τέλη του 2016, με την ομάδα του Grove να ανακοινώνει τον Lance Stroll ως τον έναν από τους δύο οδηγούς.

Ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί ο δεύτερος οδηγός των Βρετανών, καθώς ο Valtteri Bottas δεν είναι μια σίγουρη επιλογή. Ο Φινλανδός εξετάζει τις επιλογές που έχει για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως κοιτάζει μακροπρόθεσμα, χωρίς να είναι δεδομένη η επιλογή που θα κάνει για την επόμενη χρονιά.

Δεν ξέρω πού θα οδηγήσω του χρόνου, αλλά είναι ενδιαφέρον. Νιώθω καλά και τα πράγματα κυλούν. Ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι πως ξέρω ότι θα οδηγώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα για την ομάδα. Είναι γεγονός ότι θα έχω νέο team-mate, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για το πώς κυλούν τα πράγματα.

Ο 27χρονος οδηγός θέλει να κατακτήσει νίκες και πρωταθλήματα, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο χωρίς να έχεις ένα εξαιρετικά γρήγορο μονοθέσιο, έτσι παραδέχεται ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός στις επιλογές του, διότι έχει μια δεκαετία ακόμα στο άθλημα.

Νομίζω ότι είχαμε μερικές εξαιρετικές στιγμές με τη Williams και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε. Σίγουρα, θέλουμε περισσότερα, και θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες μαζί, έτσι θα ήταν ωραίο. Αλλά, θα πρέπει να γνωρίζεις τις ευκαιρίες και να σκέφτεσαι την καριέρα σου μακροπρόθεσμα, επειδή έχω ακόμα χρόνια στη Formula 1, ακόμα και τώρα που υπάρχουν νεότεροι οδηγοί από εμένα.

Εξακολουθώ να νιώθω ότι γίνομαι συνεχώς καλύτερος κι έχω μπροστά μου 10 χρόνια, αν όλα πάνε καλά. Όλα γίνονται σε μακροπρόθεσμη βάση και πρέπει να κερδίσω αγώνες και πρωταθλήματα, και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι στη σωστή ομάδα. Έχοντας κοιτάξει τις επιλογές που υπάρχουν, η Williams σίγουρα είναι μία επιλογή.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...