Η πρώτη σκηνή του The Grand Tour είναι η πιο ακριβή που γυρίστηκε ποτέ για τηλεόραση

Σχετικά άρθρα

The Grand Tour (3)

Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids η παραγωγή της πρώτης σκηνής του The Grand Tour κόστισε 2,5 εκατ. λίρες (€2.85 εκατ.) για να γυριστεί και να επεξεργαστεί.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην έρημο της Καλιφόρνια, και θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να οδηγούν τρεις τροποποιημένες Mustang, ακολουθούμενες από 150 αυτοκίνητα, 2.000 petrolheads, έξι jet αεροπλάνα, ακροβάτες και ξυλοπόδαρους.

Όπως καταλαβαίνεις το σκηνικό θυμίζει λίγο Mad Max, και λέγεται ότι η σκηνή αυτή είναι η πιο ακριβή που γυρίστηκε ποτέ για τηλεόραση. Και μετά έχεις το Clarkson, να διακωμωδεί ότι στέρεψαν από λεφτά.

Το budget της εκπομπής δεν έχει ανακοινωθεί από την Amazon, αλλά λέγεται ότι ανέρχεται στα 160 εκατ. λίρες για τις τρεις σεζόν που έχουν υπογράψει, κάτι που σημαίνει περίπου 4,5 εκατ. λίρες το επεισόδιο, νούμερο σημαντικά μεγαλύτερο από ότι είχαν στο BBC.

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr