Αυτοκίνητο τρακάρει και συνεχίζει να κινείται ανεξέλεγκτο

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς, πολλά είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά στον πλανήτη. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το όχημα ακινητοποιείται λίγο μετά από τη σύγκρουση, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωσή μας. Η κάμερα στο κράνος ενός μοτοσικλετιστή καταγράφει μία τρακαρισμένη Cadillac, με τον οδηγό να είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να χειριστεί το όχημά του.

https://www.youtube.com/watch?v=bHOjeUFWvrM

Η συνέχεια του video μάς δείχνει ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί από τις συγκρούσεις, ωστόσο μάλλον έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ οδηγούσε. Το ασημί αυτοκίνητο ακινητοποιείται στη συνέχεια, έχοντας προηγουμένως πάρει στο διάβα του μία κολόνα, ενώ κινήθηκε και για αρκετά μέτρα εκτός δρόμου, καταστρέφοντας ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητό του.

Οι περαστικοί σταματούν για να το βοηθήσουν και όλα δείχνουν ότι είναι διαβητικός, κάτι που οδήγησε σε εγκεφαλικό. Ο άνδρας βγαίνει προσεκτικά έξω από το αυτοκίνητο, με τους ανθρώπους που σταμάτησαν εκεί να καλούν αμέσως την αστυνομία και το ασθενοφόρο, το οποίο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...