Η Volkswagen ψάχνει χώρο στάθμευσης για 20.000 Passat

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen κατασκευάζει το Passat στο εργοστάσιό της στο Emden της Γερμανίας, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Που θα παρκάρει προσωρινά 20.000 Passat που δεν μπορεί να ολοκληρώσει επειδή υπάρχει έλλειψη ενός ανταλλακτικού για το ντουλαπάκι του συνοδηγού, λόγω του γεγονότος πως το εργοστάσιο του προμηθευτή της στη Τσεχία πήρε φωτιά πριν από τρεις εβδομάδες.

Έτσι η Volkswagen πρέπει να παρκάρει προσωρινά τα Passat που κατασκευάζει μέχρι οι προμηθευτές της να κατασκευάσουν το απαιτούμενο ανταλλακτικό. Η VW κατασκευάζει το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και σε ένα εργοστάσιο στη Κίνα, αλλά η παραγωγή του θα μπορούσε να καλύψει μονάχα την ζήτηση λίγων ημερών, οπότε αναζητά καλύτερη λύση.

Από σήμερα, το εργοστάσιο της VW στο Emden θα λειτουργεί στο 50%, με όσα Passat κατασκευάζονται να μην διαθέτουν ντουλαπάκι συνοδηγού. Εκπρόσωπος της VW δήλωσε σε γερμανικά μέσα πως αναζητούν χώρους στάθμευσης έως και 100 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσια, με τα λιμάνια των JadeWeserPort και Wilhelmshaven να είναι δύο λύσεις που εξετάζονται. Κατά το παρελθόν αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί από την Porsche.

Όπως μπορείς να δεις στο Google Maps, το εργοστάσιο έχει τεράστια πάρκινγκ, αλλά προφανώς όχι τόσο μεγάλα για να χωρέσουν 20.000 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...