Hamilton: Κανένα πρόβλημα με τον Bottas όσον αφορά τα δεδομένα

Σχετικά άρθρα

Τα δεδομένα αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για τις ομάδες και τους οδηγούς. Σε αυτά πατούν, προκειμένου οι μηχανικοί να βελτιώσουν τις ρυθμίσεις των μονοθεσίων τους, ενώ οι οδηγοί βλέπουν στην οθόνη τον τρόπο που οδηγούν, ψάχνοντας στις λεπτομέρειες για να γίνουν ακόμα ταχύτεροι, κάτι που κάποιες φορές ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστικό.

Κι επειδή ακριβώς η Formula 1 είναι ίσως το πιο ομαδικό άθλημα στον πλανήτη, οι οδηγοί είναι ελεύθεροι να κοιτούν τα δεδομένα των team-mate τους, με όφελος την συνολικά καλύτερη απόδοση της ομάδας. Ο Lewis Hamilton έχει πει πως είναι αντίθετος με αυτό, καθώς θεωρεί ότι ο κάθε οδηγός θα πρέπει να βασίζεται μόνο στα δικά του δεδομένα, αφού διαφορετικά μπορεί να γίνει καλύτερος χάρη στα δεδομένα που υπάρχουν στην άλλη πλευρά του γκαράζ.

Προκειμένου να προλάβει αντιδράσεις, ο 32χρονος σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Mercedes ή τον Valtteri Bottas, αφού η άποψη αυτή τον ακολουθεί από το 2007, όταν κι έγινε το ντεμπούτο του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Θέλω να το διευκρινίσω, δεν έχω πει κάτι για την ομάδα μου. Η άποψή μου για την κοινή χρήση των δεδομένων είναι μόνο τα συναισθήματά μου σχετικά με το άθλημα γενικότερα. Ήταν αυτό που πίστευα από την ημέρα που ξεκίνησα τη Formula 1, πριν από 10 χρόνια. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα μου και κανένα πρόβλημα με τον Bottas.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...