Αυτό είναι το Mitsubishi Eclipse Cross, το νέο μικρό crossover της ιαπωνικής εταιρίας που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα. Το μοντέλο τοποθετείται απέναντι από το Nissan Qashqai στη κατηγορία C-SUV, όντας μεγαλύτερο από το ASX και μικρότερο από το Outlander, με τον σχεδιασμό του να είναι αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από το XR-PHEV II.

Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, με το τρίτο στοπ να ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέτει και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά. Φέρει κεκλιμένη γραμμή οροφής και τη νέα γρίλια τις εταιρίας. Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής και head-up display με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Κίνηση θα παίρνει από τον 1.500αρη turbo κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων με 8-“τάχυτη” χειροκίνητη λειτουργία, με την τετρακίνηση να βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Επίσης υπάρχει και ένας 2,2-λίτρων turbodiesel που συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.