Η BMW Designworks συνεργάστηκε με την John Deere προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού την τσάπα του μέλλοντος. Το πρωτότυπο συνδυάζει βιώσιμα υλικά κατασκευής, όπως ελαφρύ μέταλλο, τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και ελαστικά χωρίς αέρα.

Κίνηση παίρνει από έναν υβριδικό κινητήρα που προσφέρει βέλτιστη απόδοση, χαμηλότερο κέντρο βάρους και βελτιωμένη ορατότητα στον οδηγό. Οι δύο εταιρίες υπόσχονται πως η τσάπα τους προσφέρει πιο εύκολη και άνετη χρήση, είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον, έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο για περισσότερο χώρο στη καμπίνα. ενώ δεν έκαναν γνωστές τεχνικές λεπτομέρειες του υβριδικού συστήματος. Επίσης διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα τετραδιεύθυνσης για καλύτερη ικανότητα ελιγμών, ενώ φέρει και αρκετές τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

 • Mrdesperado32

  Αντε και του χρονου τρακτερ…

  • manowar

   Χαχαχαχαχα εισαι κακος ζηλιαρης του δημοσιου.. Μην κλαψουριζεις συνεχώς ακομα και εδω μεσα μπηκες??στο τελος θα την βλέπεις την bmw και στον υπνο σου..και τρακτερ να βγαλει οι κουβαδες που γλυκοκοιταζεις εσυ δεν εχουν να κανουν εκει περα..φταστε στους 4 πρωτους και υστερα κοιτατε τον πρωτο..?

 • George Sigalas

  Εγώ θα περιμένω την Μ έκδοση!