Η Mercedes ίσως παρουσιάσει την A-Class sedan στην έκθεση της Σανγκάη

Σχετικά άρθρα

Κάτω από την C-Class, η Mercedes έχει 5 μοντέλα στην compact κατηγορία, την A-Class, την B-Class, την CLA, την CLA Shooting Brake και την GLA. Όμως σε σημερινή του δήλωση από την Ουγγαρία ο product manager της γερμανικής εταιρίας, Marco Ebler, ανακοίνωσε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια αυτά θα αυξηθούν σε οχτώ.

Το πρώτο εξ αυτών, έστω και σε πρωτότυπη μορφή, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σανγκάη, που ανοίγει τις πύλες τις σε 16 ημέρες από σήμερα, και πιθανότατα θα είναι η A-Class sedan. Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, και οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη γενιά της A-Class να προσφέρεται και σε σεντάν έκδοση για να ανταγωνίζεται τα Audi A3 Sedan και BMW Σειρά 1 Sedan. Αυτή θα τοποθετηθεί πάνω από την CLA, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις αλλά και ακριβότερο από το τετραθέσιο coupe της γερμανικής εταιρίας.

Σχεδιαστικά θα δανείζεται στοιχεία από το Aesthetics A Concept, με το μοντέλο να χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη MFA αρθρωτή πλατφόρμα της Mercedes. Θα είναι προσθιοκίνητη, με το σύστημα τετρακίνησης να συναντάται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Στη Κίνα μάλιστα θα προσφέρεται και μια έκδοση με μακρύ μεταξόνιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...