H Mercedes teasάρει το εσωτερικό του GLB για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Στην επερχόμενη έκθεση της Σαγκάη, που ανοίγει τις πύλες της στις 16 Απριλίου, η Mercedes θα παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή του νέο μικρό της SUV, το GLB, και για το λόγο αυτό έδωσε σήμερα μια teaser σκίτσο του εσωτερικού του μοντέλου.

Η “μικρή αδερφή” της G-Class αναμένεται στην αγορά μέσα το 2019 και θα κατασκευάζεται πάνω στην MF2 πλατφόρμα, την ίδια που χρησιμοποιεί και η νέα A-Class. Φήμες αναφέρουν ότι προαιρετικά θα μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα, καθώς το μήκος της αναμένεται να αγγίζει τα 4,6 μέτρα, ενώ θα προσφέρει χώρο αποσκευών περίπου στα 500 λίτρα.

Έχει κωδική ονομασία X247 και στην entry-level έκδοση του, θα φορά τον 1.300αρη κινητήρα προερχόμενο από τη Renault που θα στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα, ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό θα υπάρχει και σύστημα τετρακίνησης. Η GLB θα είναι διαθέσιμη και με ένα εκτός δρόμου πακέτο και μηχανικά θα φορά την ίδια γκάμα κινητήρων που φορά η νέα A-Class.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...