Το θέμα των ημερών στον κόσμο της F1 δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του Fernando Alonso στον αγώνα των 500 μιλίων της Indianapolis, και οι οδηγοί κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου στο Bahrain ρωτήθηκαν επ αυτού.

Ο Lewis Hamilton απάντησε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να τρέξει σε έναν αγώνα του MotoGP, καθώς οι οδηγοί της Formula 1 θα έπρεπε να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάζουν άλλες μορφές αγώνων, τονίζοντας πιο συγκεκριμένα:

Νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό να είναι σε θέση ένας οδηγός να το κάνει αυτό. Νομίζω ότι εμείς οι οδηγοί θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τρέχουμε περισσότερα από ένα πρωταθλήματα. Υπήρχε ένα χρονικό διάστημα στο παρελθόν, όπου υπήρχαν οδηγοί που έκαναν πολλούς διαφορετικούς αγώνες. Νομίζω ότι είναι αρκετά cool ότι το κάνει [o Fernando]. Δεν θα έχανα κάποιον αγώνα της F1, σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω όλους τους αγώνες. Θα ήθελα, όμως, να τρέξω στο MotoGP. Ίσως έναν αγώνα NASCAR, όπως το Daytona 500.

 • LEWIS για να τρεξεις στο NASCAR ok…..αλλα ρε κερατα…..να τρεξεις MOTO GP????
  θα σε παιρνανε και τα 125cc re!!!!!

  παντως εριξε και μια μικρη μπιχτη οτι αυτος δεν θα εχανε κανεναν αγωνα της f1…η ιδεα μου ??

  • Mika

   Tαβανοπροκα ειναι…Αλλα επρεπε να του πει το Φερνι, κι εγω αν ημουν στη θεση σου και μαχομουν πραγματικα για πρωταθλημα δεν θα εχανα αγωνα!!Οχι τωρα, εκει που ειμαι!!!

   :p :p