Εδώ και μερικές ημέρες μια ομάδα ιδιοκτητών της Viper GTS-R έχει πάει στο Nurburgring προκειμένου να σημειώσουν ρεκόρ ταχύτερου γύρου αυτοκινήτου παραγωγής.

Με τις δοκιμές να βρίσκονται σε εξέλιξη, η ομάδα κατάφερε να σημειώσει χρόνο 7:03.45, χρόνος κατά 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από αυτόν που είχε σημειώσει η προηγούμενη γενιά, αλλά υπολείπεται από το 6:57 της Porsche 918 Spyder, το 6:52 της Lamborghini Huracan Performante και το 6:45,9 του ηλεκτρικού Nio EP9.

Οδηγός ήταν ο Dominik Farnbacher, με την ομάδα πιστεύει πως όταν τελειώσουν οι δοκιμές και θα επιχειρήσουν να σημειώσουν ταχύτερο γύρο, θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει. Ο παραπάνω χρόνος, όμως, καθιστά την “οχιά” το πιο γρήγορο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής, το πιο γρήγορο χειροκίνητο αυτοκίνητο, και το πιο γρήγορο Αμερικάνικο αυτοκίνητο ever στο Nordschleife! A, και το 7:03 έγινε με το ένα χέρι στο τιμόνι!

 • Mika

  Λογικα το αλλο ανακατευε τις ταχυτητες!!!

  • manowar

   Χαχαχαχαχα….ακου δηλωση κλανομαγκετε ντε λαγιεν…εγινε λεει με το ενα χερι..
   Και καλα που να ειχε και το ποδι στο γκαζι ποσο θα εκανε ε;;

   το Nio οστοσο εχει κανει 6.45 η gt2 rs ποσο εκανε;;κατω απο 6.40;;στο τελος οπως πανε δεν θα χρειάζονται τα φρενα καθολου στα αυτοκίνητα…χαχαχαχα

 • charris

  σίγουρα μπορούν κατω από 7…υπαρχουν σημεία που “κρεμάει” λογο σχέσης στο κιβώτιο…στο 1:55 πχ