Ο χρόνος 7:03.45 της Viper GTS-R έγινε με το ένα χέρι στο τιμόνι

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μερικές ημέρες μια ομάδα ιδιοκτητών της Viper GTS-R έχει πάει στο Nurburgring προκειμένου να σημειώσουν ρεκόρ ταχύτερου γύρου αυτοκινήτου παραγωγής.

Με τις δοκιμές να βρίσκονται σε εξέλιξη, η ομάδα κατάφερε να σημειώσει χρόνο 7:03.45, χρόνος κατά 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από αυτόν που είχε σημειώσει η προηγούμενη γενιά, αλλά υπολείπεται από το 6:57 της Porsche 918 Spyder, το 6:52 της Lamborghini Huracan Performante και το 6:45,9 του ηλεκτρικού Nio EP9.

Οδηγός ήταν ο Dominik Farnbacher, με την ομάδα πιστεύει πως όταν τελειώσουν οι δοκιμές και θα επιχειρήσουν να σημειώσουν ταχύτερο γύρο, θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει. Ο παραπάνω χρόνος, όμως, καθιστά την “οχιά” το πιο γρήγορο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής, το πιο γρήγορο χειροκίνητο αυτοκίνητο, και το πιο γρήγορο Αμερικάνικο αυτοκίνητο ever στο Nordschleife! A, και το 7:03 έγινε με το ένα χέρι στο τιμόνι!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...