Sold out σε δύο μέρες το Hyundai i30 N First Edition

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν δύο εβδομάδες η Hyundai παρουσίασε το i30 N, με το οποίο εισέρχεται δυναμικά στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των hothatches. Στις 17 του μήνα η Hyundai άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών για το i30 N First Edition, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Γερμανία, και τα 100 αυτοκίνητα που θα βγουν στην παραγωγή έγιναν sold out σε μόλις δύο ημέρες.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος επιδόσεων και υψηλής απόδοσης οχημάτων της Hyundai, Albert Biermann, δήλωσε:

Το μεγάλο ενδιαφέρον για το First Edition επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στο i30 N. Το πρώτο μας μοντέλο υψηλής απόδοσης για τη σειρά N έχει αναπτυχθεί από το μηδέν για να προσφέρει καθαρή οδηγική απόλαυση σε ένα προσιτό πακέτο υψηλής απόδοσης για το δρόμο και την πίστα. Αυτό εμπλουτίζει το εμπορικό σήμα Hyundai με συναισθηματική απήχηση. Οι άνθρωποι θα βιώσουν ένα ευχάριστο συναίσθημα όταν οδηγούν αυτό το αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...